ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!Τελευταίος μήνας !

Για να μην ξεχνιόμαστε 1η Δεκεμβρίου σήμερα.Ο τελευταίος μήνας του χρόνου ,ο μήνας των Χριστουγέννων.Μια απο τις ομορφότερες γιορτές! Οικογένειες σμίγουν ,φίλοι που ήταν μακρυά είναι μαζί ,δώρα ,αγάπη πολλή!Στόχοι επαναπροσδιορίζονται,αφού όλοι λέμε με τον καινούργιο χρόνο «ΘΑ…. ΘΑ….. » ,Θέλουμε να ξεχάσουμε πράγματα που μας στεναχώρησαν και έχουμε μια αισιοδοξία πως η αλλαγή του χρόνου θα μας φέρει ότι επιθυμούμε.Για κάποιους αυτή η γιορτή φέρνει μελαγχολία,δεν πειράζει,και αυτό συναίσθημα είναι , και υπάρχεί λόγος που το νιώθουμε.
Εγώ για ακόμη μία φορα θα προσπαθήσω να σκεφτώ αισιόδοξα, θα γράψω τους στόχους μου και τις ευχές μου σε μια κόλλα χαρτί,θα την διαβάσω και θα την ρίξω στο τζάκι.Αυτό κάνε και εσύ.Πιάνει!!Φτάνει να ξέρεις τι θές, και να το πιστέψεις. Μην ξεχνάμε όμως πως ο Δεκέμβρης είναι και ο τελευταίος μήνας του χρόνου .Ζήσε έντονα,κάνε οτι πραγματικά θες,με την αλλαγή του χρόνου θα διαγραφεί,αμα θες,και θα λές πέρσυ ,σιγα περσινά ξινα σταφύλια. Αντίθετα όμως αν δεν θες να τον ξεχάσεις μπορείς να πείς…»Αχ..ο Δεκέμβρης,τι ομορφα…»
Εύχομαι να βρόυμε όμορφα Χριστούγεννα με υγιεία ,όλα τα άλλα ξεπερνιούνται ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!Μερικά τραγουδάκια για να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά :

                               

 

                                       

                                                                                                                         Enjoy!3L x

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s